Параграф22 Daily

§22 Новини

Дисциплинарки на Прокурорската колегия на ВСС

Прокурорската колегия на ВСС, на основание чл. 316, ал. 1 от ЗСВ, взе решение да образува дисциплинарно производство за налагане на дисциплинарно наказание на Бойко Йорданов Атанасов – следовател в Следствен отдел в Софийска градска прокуратура.

На основание чл. 316, ал. 2 от ЗСВ избра чрез жребий дисциплинарен състав: Огнян Дамянов, Георги Кузманов и Калина Чапкънова. На основание чл. 316, ал. 2 от ЗСВ Колегията определи за председател на състава, който е и докладчик, Калина Чапкънова.

Прокурорската колегия на ВСС, на основание чл. 316, ал. 1 от ЗСВ, взе решение да образува дисциплинарно производство за налагане на дисциплинарно наказание на Мария Илиева Макрелова-Чернева – прокурор в Районна прокуратура - Своге. На основание чл. 316, ал. 2 от ЗСВ избра чрез жребий дисциплинарен състав: Пламен Найденов, Пламена Цветанова и Евгени Диков.

На основание чл. 316, ал. 2 от ЗСВ, Колегията определи за председател на състава, който е и докладчик, Евгени Диков.

Прокурорската колегия на ВСС прие отвода на Гергана Мутафова по дисциплинарно дело № 5/2018 г. и определи чрез жребий Огнян Дамянов за член на дисциплинарния състав на мястото на Гергана Мутафова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във