Параграф22 Daily

§22 Новини

Гери-Никол: Не са ме арестували в Париж

Певицата Гери-Никол отново пусна отворено писмо до всички медии, което публикува и в профила си във „Фейсбук”, с което опровергава твърдението, че е била арестувана в Париж.

Новината, че певицата е била арестувана във френската столица заради танц пред Айфеловата кула пусна таблоидът „Дейли мейл” и беше цитирана и от български медии. „Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва, докато колите са спрени на светофара и приключва с пускането на движението. Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг, което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта”, написа певицата в отвореното писмо.

Това е второ писмо от Гери-Никол до медиите за последните дни. Вчера тя опроверга информацията, че ще пее на събора на БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал.

Това е официалното съобщение, което изпратих до всички медии днес в 14.00 часа!!!

През последните дни „новините” около моето име зачестяват като количество, а качеството им вече е извън всякаква граници за достоверност. И въпреки личното ми убеждение, че няма „лоша” реклама, когато във „фалшивките” се споменават думи като арест и нарушаване на обществения ред, не мога да не ги опровергая.
Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва докато колите са спрени на светофара и приключва /както е видно и от клипа/ с пускането на движението.
Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е пулбикуван , защото отразява нашето добро настроение в този миг / което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите/. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своете добро прекарване в града на любовта.
Обръщам се към медийте, които публикуваха тази невярна информация с надеждата, че сега, когато знаят истината ще публикуват и нея. Това би било едно честно поведение в такъв случай.
Оставам на разположение на всички медий, желаещи да публикуват истината и с огромно огорчение към тези, които за да разнообразят скучните си страници и предавания са се оповали на невярна информация.

Facebook logo
Бъдете с нас и във