Параграф22 Daily

§22 Новини

Хамбургера от затвора Бургас: в 5 звезден хотел съм!

Затворникът Стоян Атанасов - Хамбургера си направи поредица от селфита и снимки зад решетките, а фотосите качи във Фейсбук. Пандизчията се фука с напомпаното си тяло и нови татуировки, пише "Флагман", позовавайки се на читателски сигнал.


Хамбургера е зад решетките в Бургаския затвор за кражби. Атанасов е изключително активен в социалните мрежи и явно се гаври с правилата в местата за лишаване от свобода, според които не може да притежава мобилен телефон, фотоапарат, както и да ползва Интернет. От снимките е видно, че Хамбургера разполага с всичко това.


Пандиз-селфитата показват още, че Атанасов си живее царски зад решетките. На него и съкилийниците му не им липсва нищо - имат алкохол, бира, енергийни напитки, сушени мезета, цигари и всякакви други екстри, които биха превърнали и най-скучния купон в запомнящо се парти.


На някои от снимките до Хамбургера позира и крадецът-рецидивист Спас Тончев, който преди години бе арестуван в Хасково и по време на гледането на мярката му в Окръжния съд се откъсна от съдебната охрана и скочи да се бие със снимащите го журналисти.


Прав до Стоян Атанасов лъсва и сводникът-измамник Марио Мавродиев, който бе закопчан през 2013 г., след като предлагаше жена си в еротични сайтове, прибра 300 лева от мераклия за женски ласки в ж.к."Меден рудник" и духна с палавата си половинка. Оказа се, че тази схема е прилагана десетки пъти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във