Параграф22 Daily

§22 Новини

Журналистка разкри как Майкъл Дъглас е упражнил сексуален тормоз върху нея

Майкъл Дъглас беше обвинен, че е свалил ципа на панталоните си и е мастурбирал пред известна журналистка, съобщи Контакт мюзик. Сюзън Броуди за пръв път разказа публично за инцидента, който според нея е станал през 80-те години на миналия век, когато е работела в нюйоркските офиси на основаната от Майкъл Дъглас компания "Стоунбридж прадъкшънс".

"Той обикновено ходеше бос и носеше синя риза, разкопчана на пъпа“, написа тя за "Холивуд рипортър", припомняйки си срещите в неговия апартамент и уверявайки, че системно е била обект на неуместни сексуални забележки от негова страна. „Сядах върху жълто канапе в помещението и си водех бележки".

Броуди отбелязва, че през 1989 г., когато двамата обсъждали идеята за създаване на персонаж, подобен на Извънземното, работодателят ѝ свалил облегалката на стола си и се свлякъл на пода. "Той свали ципа си и макар че продължаваше да се изказва ласкаво за предложенията ми относно имитацията на Извънземното, гласът му се понижи с поне половин октава“, поясни Броуди. „Вперих поглед в него и видях, че е пъхнал двете си ръце в разкопчания си панталон. Няколко секунди по-късно гласът му стана дрезгав и си дадох сметка, че е получил оргазъм".

Броуди отбелязва, че незабавно затворила бележника си и напуснала помещението. "Не промълвих нито дума“, пояснява тя. „Почувствах се унижена. Стигнах до извода, че той може да прави каквото поиска, защото е много по-влиятелен от мен. Майкъл тръгна бос след мен до асансьора, като бе закопчал панталоните и ризата си. След това ми благодари и ми каза, че съм му помогнала".

Изявлението ѝ идва, след като Майкъл Дъглас предварително отхвърли възможността да е тормозил сексуално служителка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във