Параграф22 Daily

§22 Новини

Край Поморие откриха изчезналата полякиня Александра Фулара

Полякинята Александра Фулара, която полицията издирва повече от двадесет дни, е открита обесена. Безжизненото тяло на жената е намерено в гориста местност край Поморие, сочи Дарик.

Трупът бил в напреднал стадий на разлагане, но описанието му и връхните дрехи отговаряли на данните за издирваната полска туристка, съобщиха от полицията. Извършен е оглед на местопроизшествието, като по първоначални данни няма следи от насилствена смърт. За случая е уведомена Бургаска окръжна прокуратура.

Александра Фулара от Полша пристигнала за почивка у нас в края на юни заедно със съпруга си е две невръстни дечица. Настанили се в хотелски комплекс в Поморие. Привечер, на 30 юни 41-годишната жена тихомълком напуснала апартамента. Според съпруга й, тя е добре подготвена физически (тренирала е карате) и най-вероятно е излязла през прозореца. Думите му се потвърждават и от персонала на хотела. Камерите на рецепцията не са засекли движението й.

Бащата Вартоломей е върнал рожбите си в Полша, след което отново е кацнал на бургаското летище в очакване на новини за мистериозно изчезналата си съпруга.

Facebook logo
Бъдете с нас и във