Параграф22 Daily

§22 Новини

Къща се срути днес в квартал "Бояна", под развалините имаше човек

Тежък инцидент се е случил този сутрин в столичния квартал "Бояна", съобщават медиите. Стара къща се е срутила ненадейно и е затрупала човек.

Първоначално бе установено само, че мъж на около 60 години се е захванал да разчиства стар имот, но изведнъж коминът на сградата рухнал. След това се сринала покривната конструкция и накрая се свлякла и цялата къща. По-късно стана ясно, че инцидентът е станал имот, разположен в пряка на ул. „Пушкин“, а сигналът за него е подаден около 10:30 часа тази сутрин.

Според bTv пострадалият човек е бил собственик на сградата. Тя е била стара и с предписание от общината за събаряне след пожар преди години. Живеещите в чужбина деца на пострадалия купили имота, а той се захванал сам с разчистването му. Вадел и тухли, които да използва по-късно.

Притекли се на мястото на инцидента хора започнала на разравят отломките, затиснали клетия човек. На мястото на инцидента вече има патрул на полицията, екип на пожарната и Бърза помощ.

Четете още

Банкеръ Daily

Държавата на убийствената истина

Шефът на митниците Ваньо Танов си отиде при съмнителни обстоятелства подобно на Мишо Бирата. Още »
Параграф22 Daily

Мутри с джипове заплашиха да убият виновника за катастрофа, снимаха номера на колата му

Припомняме, че отнето предимство от трета кола доведе до сблъсък между джип БМВ X 5 и лек автомобил. След удара участниците в инцидента слезнаха и започнаха зверски да... Още »
Параграф22 Daily

Трета осъдителна присъда срещу частен съдебен изпълнител за престъпления по служба, от които са настъпили значителни вредни последици

С третата присъда за престъпление по служба, произнесена вчера от Варненския окръжен съд, от което са настъпили значителни вредни последици, извършено от Мавров като... Още »
Facebook logo
Бъдете с нас и във