Параграф22 Daily

§22 Новини

Лудогорец уволни дисциплинарно Бруно Рибейро

Лудогорец прекрати едностранно договора на старши треньора Бруно Рибейро. Това съобщават за Радио-Шумен от разградския клуб. От ръководството уточняват, че до дисциплинарното уволнение се е стигнало след многократни неуспешни опити за финализиране на преговорите за прекратяване на договора по взаимно съгласие, както и за определяне на обезщетението за предсрочно прекратяване (тъй като такова в договора не е било фиксирано).

„Въпреки няколкократните писмени покани от страна на клуба да възобнови трудовите си задължения, Бруно Рибейро продължаваше да не се явява на работа и да не изпълнява поетите с договора ангажименти“, се казва в съобщението.

Днес ПФК Лудогорец е депозирал уведомлението в БФС и се очаква футболната централа да се произнесе по прекратяването на договора. Клубът от Разград прекрати по взаимно съгласие договора с единия от помощниците на Бруно Рибейро - Андрю Смит. В момента се водят разговори и с другия помощник Марсело Чагас, който има желание да остане на работа при шампионите и е възможно да му бъде предложена друга длъжност.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във