Параграф22 Daily

§22 Новини

Малката Рижа беснее с флекс в килията, заплашва да среже решетките

Рецидивистът Симеон Стоянчов – Малката Рижа публикува скандално видео в личния си профил в социалната мрежа. В него се вижда как известният крими герой държи флекс в ръка и крещи, че ще реже решетките на килията, за да избяга. Рижата дори пише постове под скандалното видео: „Бягството наближава!”, „Не остана!”, „Довечера ще бягаме!”, пише Флагман.

От фотосите в профила на превъртелия престъпник си личи, че той се радва на невиждани привлегии зад решетките. Освен, че явно има достъп до интернет и почти ежедневно публикува послания в профила си, Рижата се е отдал на фитнес занимания и доста е наедрял. Той гордо позира с близо 10 вида хранителни добавки, за които би завидял всеки фитнес манияк. „Като изскоча, ще съм нов човек“, пише под „нацепените“ снимки Рижата.

На друг от фотосите, публикувани съвсем скоро от килията, престъпникът се е щракнал с мобилен телефон в ръка, а на някой е прегърнал свой съкилийник, държейки пура. Премрежените погледи на двамата показват, че не е сигурно какво точно е съдържанието на дебелата цигара. Всички снимки демонстрират, че бандитът явно е уважаван от „колегите си” и се чувства като у дома си зад решетките.

В началото на 2015 г. Стоянчов получи година и осем месеца при първоначален строг режим за серия от престъпления, извършени за кратък период. Рижата изкара и няколко месеца в затворническата болница в Ловеч, тъй като имаше психически проблеми поради честа употреба на синтетична дрога.

Facebook logo
Бъдете с нас и във