Параграф22 Daily

§22 Новини

Младеж от Ихтиман пострада при кражба в голф клуба

Петнадесетгодишен младеж е настанен в "Пирогов" с изгаряния по крайниците след опит за кражба в двора на голф клуб в Ихтиман, съобщават от полицията. Около 8.55 часа в Районно управление- Ихтиман е постъпил сигнал от филиала за спешна медицинска помощ в града за доведено момче с изгаряния по крайниците. Полицейските служители изяснили, че 15- годишният е пострадал при опит за кражба, извършен заедно с двама негови приятели.

По първоначални данни тримата са влезли през металната решетка на трафопост в двора на голф клуб в Ихтиман и с помощта на ключове са започнали да демонтират алуминиеви шини от таблото. При свалянето на една от тях е възникнало късо съединение, вследствие на което единият от извършителите е получил изгаряния по ръцете и краката. Пострадалият е настанен за лечение в „Пирогов“.

Извършен е оглед на местопроизшествието и по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 194 от НК. Процесуално- следствените действия продължават под наблюдението на районна прокуратура - Ихтиман.

Facebook logo
Бъдете с нас и във