Параграф22 Daily

§22 Новини

Мними клиенти извършвали обири в софийски ресторанти и в автобус 72

Мила Карамфилова, управител на верига ресторанти, твърди, че един от гостите им е пострадал с голяма сума пари. Тя е изпратила кадри от камера до Нова ТВ.

В едно от заведенията от въпросната верига, двамата мъже са заснети да измъкват от мъж на съседната маса трицифрена сума, а видеото вече е предадено в полицията. Единият от тях успява да измъкне вещите на седящия до него клиент на заведението, като се преструва, че търси нещо в собствената си връхна дреха, поставена на облегалката на стола. След като задигнат това, което търсят, двамата стават и си тръгват без да поръчат нищо.

„Обикновено те доближават облегалките една до друга”, обясни Мила Карамфилова, управител на веригата ресторанти. Мъжете не говорели български (или поне претендират за това) и има предположение, че може и да са румънска група.

Карамфилова е получила много съобщения и коментари от хора, попаднали на същите "сценки" в софийски заведения с въпросните крадци. Техни снимки имало разлепени и в автобус 72, където също се предполага, че също правят обири.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във