Параграф22 Daily

§22 Новини

Мотор шоу „Полицейска Академия“ ще се проведе за втора поредна година в Мездра

За втора поредна година жителите и гостите на Мездра ще имат възможност да се насладят на атракционното шоу на колела „Полицейска Академия“. То се организира от oбщина Мездра, съвместно с „Мотор Шоу Ентъртеймънт“, сочи Bulnews.bg.

Събитието ще започне на 30 април /понеделник/, с два парада на автомобилите по главните улици на Мездра – от 10:00ч. и от 16 часа. На следващия ден -1 май, в двора на ПГ по МСС в Мездра любителите на високите скорости и адреналина ще имат възможността да се насладят на спиращи дъха каскади, от специално обучени каскадьори, които ще разиграят бляскави истории и драматични сцени. 

Атрактивните номера включват шофиране на автомобил на две гуми, екстремен дрифт с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на управление на АТВ, демонстрация с мощен автомобил драгстер, преобръщане с мотор и други.

Шоуто „Полицейска Академия“ е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, работил дълги години с най-добрите каскадьори и продуценти в развлекателния бизнес в Италия. Атракционното мотор шоу е не само демонстрация на майсторски каскадьорски умения. Целият спектакъл е подчинен на сюжетна линия и всички участници имат своите роли.

Facebook logo
Бъдете с нас и във