Параграф22 Daily

§22 Новини

Награди за петима ученици от Националната финансово стопанска гимназия

Директорът на СДВР ст.комисар Ивайло Иванов и началникът на столичното Пето РУ комисар Николай Василев  наградиха за доблестна постъпка петима ученици от Националната финансово стопанска гимназия. Горд съм да застана пред вас и да ви благодаря за честната и похвална постъпка, каза ст. комисар Иванов пред учениците, събрали се на кратката церемония в Националната финансово - стопанска гимназия.

Директорът на СДВР и началникът на Пето РУ връчиха на петима деветокласници, възпитаници на училището грамоти, благодарствени адреси и значки. Поводът е доблестна постъпка на младежите: на  12 октомври момчетата, тръгвайки си от училище, намерили на близката спирка на градския транспорт портфейл с пари и документи. Не се поколебали и предали намерената вещ в столичното Пето РУ.

Постъпката ви заслужава да застана прав пред вас. На вас, на родителите ви и на вашите учители трябва да сме благодарни, каза комисар Николай Василев. Грамоти и парични награди момчетата получиха и от ръководството на гимназията.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във