Параграф22 Daily

§22 Новини

Нападнаха и се опитаха да изнасилят адвокатка в София

Мъж е нападнал адвокатка в кантората ѝ и се опитал да я изнасили, съобщиха за Дарик от полицията. Инцидентът е станал около 16:00 ч. днес в кантората на жената на бул. "Цар Борис III" в столицата. Мъжът е успял да избяга, но вече е заловен.

Във Facebook адвокат Валентина Каменарска Владова пише, че го познава, защото е идвал в кантората и над 8 пъти, за консултации. Юристката твърди, че за всичките му посещения, до снощи, не е имало и намек от страна на нападателя, че я харесва, че я желае.

Ето и поста на юристката:

Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час в кантората си. Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи..., защото ми е ясно,че отново той ще се употреби все от някого.

Имах запазен час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за консултации при мен. Никога, никога не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва, желае и пр, никога дори не ме е питал нищо лично. При влизането в кантората, ме грабна на ръце, при което започнах да крещя. Никой, никой не се отзова, въпреки,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой и след това не призна, че е чул нещо. Не, не успя да ме изнасили. И да, беше 185 см. и огромен силен мъж. Не успя, защото не спрях да говоря и говоря, да задавам въпроси, много, непрекъснато и без да спирам. Не успя да се съсредоточи в деянието си, колкото и абсурдно да звучи на човек, който не е присъствал. Когато изненадващо започвах да крещя за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не исках да умра и не се съпротивлявах яростно. Мисля,че това ме спаси.

И да, имало е инцидент с журналисти. Идвали са до кантората ми, блъскали са вратата и прозорците. Докато бях в Пирогов 6 пъти ми се включи СОТ-а, заради това. Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало според журналистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им.
Това е. Близките ми са в шок. Аз съм благодарна,че съм жива, защото извършителят е носил нож, който аз слава-богу не видях.

Това е.

Facebook logo
Бъдете с нас и във