Параграф22 Daily

§22 Новини

Наркодилър сключи споразумение с Окръжна прокуратура–Варна

Наркодилър сключи споразумение с Окръжна прокуратура във Варна и ще изтърпи наказание лишаване от свобода от 2 и половина години при строг режим, както и ще плати глоба в размер на 12 950 лева. Красен Андреев е признат за виновен за държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение, като деянието е извършено в условията на опасен рецидив – престъпление по член 354а, ал. 2, т. 4, във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс.

Днес, 11 септември 2015 г., състав на окръжния съд одобри сключеното споразумение между Окръжната прокуратура във Варна и Красен Андреев.

При обиск в дома му при специализирана операция бяха открити марихуана, производни на амфетамини и кокаин, чиято стойност бе изчислена на 10 383, 72 лева. В автомобила му бяха намерени и иззети 12 940 лева и 5 евро. За обезпечаването на глобата Окръжна прокуратура – Варна, наложи запор върху сумата, както и върху два автомобила, собственост на Андреев.

Намерените в дома на 29-годишния мъж високорискови наркотични вещества се отнемат в полза на държавата и ще бъдат унищожени.

Постигнатото споразумение, което беше одобрено от Варненския окръжен съд днес, е окончателно, със сила на влязла присъда и не подлежи на обжалване.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във