Параграф22 Daily

§22 Новини

Няма установени кражби, пострадал служител и материални щети в супермаркет в Казанлък

На среща, проведена вчера по инициатива на регионалният мениджър на охранителна фирма на супермаркета в Казанлък, е било поискано допълнително съдействие от полицията. Поводът бил обявена тотална разпродажба на стоки от магазина и очакваното струпване на клиенти. На срещата било уточнено при необходимост да се подават сигнали на тел. 112, осигурени били и  служители с патрулен автомобил, които да осигуряват допълнителна охрана на обществения ред на паркинга и да реагират незабавно на подадени от гардовете сигнали.  

Същия ден са подадени два сигнала – в 14.35 ч. и 19.04 ч. - за струпване на голяма група от хора пред магазина. Със съдействието на служителите на реда на изхода на търговския обект е осъществен пропускателен режим с цел недопускане на нарушения на обществения ред.

По сведения на охранители на търговския обект, работили през цялото време, около 16.00 часа е влязла голяма група от хора, но в рамките на час са успели да се справят с наплива, който надхвърлял капацитета на сградата. С пристигането на още техни колеги ситуацията била овладяна, наложило се на два пъти временно да затварят магазина за обслужване на клиентите в него. Окончателно търговският обект е приключил работа в 22.00 часа.

Заместник-управителят на магазина е  категоричен, че няма ударен служител от охраната на магазина, няма счупено стъкло на сградата и до момента няма установени кражби на стоки от магазина.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във