Параграф22 Daily

§22 Новини

Николай Колев-Босия: Акцията в ДАИ е отговор на изпратените от мен сигнали към ЕС

Когато пращам до нашите институции, аз задължително пращам и до европейските институции, както и до няколко посолства, тъй като една голяма част от техните граждани, които си закупуват тук книжки, отиват в тези държави и там ние фактически им подготвяме убийци. Това каза в предаването “Нещо повече“ дисидентът и общественик Николай Колев-Босия, който е подавал десетки сигнали за корупционни практики в ДАИ.

Това е изключително сериозно нещо и аз бях длъжен да кажа на обществата на тези държави, че в момента България подготвя убийци, които праща в техните държави.

Според Николай Колев-Босия акцията е отговор на изпратените от него сигнали към Европейския съюз, като свързва и посещението на директора на Европол Роб Уейнрайт с вчерашната акция: Такива съвпадения не могат да се случат, заключи  видният правозащитник.

Четете още

Банкеръ Weekly

Обрат за "Виваком". Спас Русев е аут

VTB Capital може би ще се откаже от търга, защото е удължила до 10 март срока за погасяване на мостовия заем на INTER V от 150 млн. евро. Още »
Банкеръ Weekly
Следователят Бойко Атанасов

В ход ли е "опраскването" на Цацаров

Главният прокурор е изправен пред най-тежкия скандал от началото на мандата си Още »
Параграф22 Daily

Тайникът с парите на арестувания шеф на ДАИ бил като „пещерата на Аладин”

Организираната престъпна група е била създадена с цел извършване на длъжностни престъпления, искане и вземане на подкуп. Още »
Facebook logo
Бъдете с нас и във