Параграф22 Daily

§22 Новини

Нови факти катурват версиите на МВР: Мистериозно BMW взело Северин от ромската махала на Русе преди убийството

Ромската махала в Русе, където е живял до неделя задържания за убийството на Виктория Маринова – Северин Красимиров, осъмна в очакване на напрежение. Много от хората от къщите са избягали през нощта. Жителите на квартала не вярват, че Северин сам е извършил бруталното престъпление. От полицията също има  информация, че се издирват още съучастници и помагачи на Северин.  

Пред bTV Илиян, един от живеещите в махалата, заяви, че е скрил близките си, тъй като се страхуват, че ще влизат в квартала им. „Заканват се, че ще пребият всички. Снощи телефоните бръмчаха. Махнах си цялото семейство”, каза Илиян, който дори призна, че е въоръжен. „Заради един изрод не сме съгласни да пострадаме всички”, категоричен беше той.

Илиян твърди, че Северин не е бил сам и е имал съучастници. Той обаче не посочи кои са. „Той не е единственият извършител, той е 20 кг с мокри дрехи. Това убийство не е станало оттук – оттам, това си е организирано. Тези, които са дошли да го вземат с колата, знаят за какво са го направили”, заяви Илиян.  „Не може това момиче да отиде там и по случайност да я хванат”, твърди той.

„Заради един изрод не сме съгласни да пострадаме всички“, заяви той. По думите му, от другия ромски квартал – „Селеметя“, се опитват да прехвърлят напрежението към тях. Според него, Красимиров няма как сам да е извършил убийството на Маринова. „Защо не казват от „Селеметя“ за БМВ-то, че е дошъл да го вземе от тук. Той е 20 кила с мокри дрехи. Това убийство не е станало току-така. Не може той да е отишъл точно там и да изнасилил така зверски момичето“, заяви той.

Според него, има и други замесени в престъплението, които са дошли да вземат Северин с въпросното БМВ.

Бившата съдийка от Софийския градски съд Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за арестувания в Германия за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров.

Според властите ДНК анализ и открити дрехи с кръв на убитата е доказал, че именно той е изнасилил и умъртвил журналистката от Русе.

"Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:
1. Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50 кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва /по думите на Маринов/, но пък престъплението е спонтанно /по думите на Цацаров/. Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12:00 ч.

4. За времето до 12,11ч. / записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, даже и дреха на жертвата /като в сериал за сериен убиец/.

5. Със скорост на спринтьор, скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението. Алкохолът въобще не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10-годишен може и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург. По-добре да не бяха говорили!", написа тя в профила си във Фейсбук.

Facebook logo
Бъдете с нас и във