Параграф22 Daily

§22 Новини

Охрана на обществения ред по време на мача ПФК ”Славия” - ФК „Хайдук” - Хърватия

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящата футболна среща  на 2 август /четвъртък/ от 19 часа на Националния стадион ”Васил Левски”.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Привържениците на „Славия“ ще бъдат пропускани от вход 1 и 2 на сектор „А“,  а феновете на гостуващия отбор - през вход 21 и 22 на сектор „Г“.

Охраната на спортната среща ще се осъществява съвместно от частна охранителна фирма и полицията. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 17.30 часа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във