Параграф22 Daily

§22 Новини

Около 80 хил. лева е била открадната сума при грабежа в кв. „Илиянци“

Грабежът е извършен в района на складовата база в кв. „Илиянци“. При него бус и лека кола са блокирали автомобила на чуждестранен гражданин, така че да не може да потегли. Хора с маски на лицата счупват стъклата на автомобила и отнемат чантата на пътуващия там. Според разследващите в нея е имало сума от около 80 000 лева.

Според разследващите в нея е имало сума от около 80 000 лева. Това стана ясно по време на брифинг в Съдебната палата, където разследващите органи дадоха подробна информация около случая със задържаните 4-ма мъже, заподозрени в извършването на въоръжен грабеж в столичния кв. „Илиянци“. Няколко часа след извършването на престъплението лицата са задържани. 4-мата са добре известни на МВР и прокуратурата, а един от тях е осъждан на територията на Гърция за взломни кражби. При задържането на лицата в тях е открита заграбената сума, както и маските, с които е извършен грабежът.

В рамките на днешния ден предстои те да бъдат привлечени като обвиняеми и да бъдат разгледани мерките им за неотклонение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във