Параграф22 Daily

§22 Новини

Окръжният прокурор на Шумен уволни завеждащия Окръжния следствен отдел и назначи нов

От днес, 2 октомври 2017 г., със заповед на административния ръководител – окръжен прокурор на Окръжната прокуратура в Шумен Маргарита Георгиева за завеждащ Окръжния следствен отдел е назначен Петър Ганчев Петров.

Новият завеждащ Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Шумен притежава ранг следовател в Националната следствена служба. Общият му юридически стаж е 14 години, като е работил последователно като главен дознател при ОД на МВР в Шумен, следовател във Военноокръжната прокуратура във Варна и следовател в Окръжния следствен отдел на ОП – Шумен.

Същевременно Петър Ганчев Петров е назначен за завеждащ Окръжния следствен отдел в Шумен. Заповедта за това е на административния ръководител - окръжен прокурор на Окръжната прокуратура в Шумен Маргарита Георгиева.  Петров притежава ранг следовател в Националната следствена служба. Има 14 години общ юридически стаж, като е работил като главен дознател при Областната дирекция  на МВР в Шумен, следовател във Военноокръжната прокуратура във Варна и следовател в Окръжния следствен отдел на ОП - Шумен.

Facebook logo
Бъдете с нас и във