Параграф22 Daily

§22 Новини

Октопада здрав като бик

Алексей Петров изглежда се е повлиял добре от лечението и вече бил здрав като бик и може да бъде върнат в затвора от лечебното заведение, където се намираше.


Това сочи медицинската експертиза за здравословното състояние на главния подсъдим по делото bdquo;Октопод за рекет и изнудване.След като стана клиент на Темида, здравия като скала бивш шампион по карате изведнъж бе нападнат от какви ли не болести.


Трактора се оплака от множество здравословни проблеми - дископатия, увреждане на седалищния нерв, дискова херния, коксартроза, износване на тазобедрената кост и болести в стомашно-чревния тракт. Подсъдимият беше изпратен да се лекува в болница по физиотерапия и рехабилитация в столичния квартал Овча купел. Всеки момент се очаква решението на Софийския градски съд (СГС) по искането за промяна на мярката за неотклонение на Петров с по-лека. В момента тя е bdquo;задържане под стража, а бившия агент на ДАНС иска мярката да се промени в подписка. Обвиняемият твърди, че не е упражнявал натиск върху свидетели в процеса, за което бе прибран на топло.

Facebook logo
Бъдете с нас и във