Параграф22 Daily

§22 Новини

Пловдивски Отело осъден повторно за отвличане на приятелката му

Пловдивският окръжен съд осъди на година и три месеца затвор Рангел Колев за поредното отвличане на жена. Колев ще лежи при първоначален сктрог режим за това,  че на 13.01.2015 г. в Пловдив е отвлякъл Цветанка Гаджева, пише Радио Пловдив. Това е второто му поредно отвличане, след като е бил осъден с влязла в сила присъда за същото престъпление. Освен това,  той изтеглил 400 лева от банковата карта на отвлечената жена.

В съда стана ясно, че двамата всъщност са поддържали интимни отношения в продължение на години. Понеже Рангел бил женен, Цветанка Гаджева многокартно настоявала той да се разведе, за да заживеят двамата заедно и законно. Той обаче не се решавал, заради което те често имали конфликти.

Цветанка обявила, че го изоставя и заминала за Кипър. Когато, в края на миналата година, ту се завърнала, Рангел я набил, завързал  и натикал в багажника на буса си. Жената обаче успяла да се развърже и започнала да вика за помощ, но напразно. Малко по-късно Рангел я  освободил, като  я заплашил да мълчи за станалото. Цветанка обаче веднага се оплакала в полицията.

Днешната присъда за насилника от 1 година и три месеца затвор е резултат от съдебно споразумение,  което влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.   

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във