Параграф22 Daily

§22 Новини

Почетно отличие на МВР „За доблест и заслуги“, II степен за офицера за връзка на Федералната криминална служба на Германия

Във връзка със съдействието на германската полиция и проявения от г-н Хензел професионализъм и ангажираност при установяването и задържането на извършителя на тежкото криминално престъпление в гр. Русе, както и за отличното взаимодействие между българските и германските правоохранителни органи, офицерът за връзка на Федералната  криминална служба на Германия бе отличен с почетно отличие на МВР „За доблест и заслуги“, II степен. Днес на състоялата се кратка церемония министър Младен Маринов връчи отличието на Кристиан Хензел  в присъствието на извънредния и пълномощен посланик на Федерална Република Германия у нас Н.Пр. Херберт Салбер.

По време на срещата бе подчертано задоволство от установеното високо ниво на взаимно доверие и изразена увереност, че сътрудничеството между България и Германия в областта на вътрешните работи ще продължи да се развива със същите темпове и ефективност.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във