Параграф22 Daily

§22 Новини

Подивели цигани пребиха Иван Пилето, отхвърлил знойната им мома за снаха

Баща от Обединение е бил пребит жестоко, а домът му потрошен, защото търсел булка за сина си. Екшънът се разиграл в неделя около 23 часа, когато мъже с две коли се появили в селото да търсят Иван Иванов – Пилето. 46-годишният мъж отворил вратата и веднага бил нападнат от въоръжени с тояги мъже, които изскочили от два леки автомобила, пише в. Борба. Групата започнала да налага мъжа и след това почти цялата покъщнина била потрошена.

Съседи на Иван чули викове за помощ и се обадили на тел. 112. Веднага в селото пристигнала полиция и екип на Спешна помощ. Пострадалият е бил прегледан, установени са разкъсно-контузни рани по главата му, извършени са му необходимите манипулации, не е настаняван в лечебно заведение.

По-рано същата вечер Иван се свързал със семейство от Дебелец, което имало красива мома. Мъжът от Обединение отдавна търсел жена за сина си и се бил спрял на момичето от читав ромски род. Двамата възрастни си говорили по телефона, но така и не се разбрали за даване на девойката. След като разговорът приключил, Иван и семейството му легнали да спят.

През това време родът от Дебелец обаче решил да се саморазправя и да даде урок на място, за да не се иска повече тяхно момиче. Според жители на Обединение Иван е с шевове по главата и замислял сериозно дело срещу нападателите си, които се отнесли така жестоко към него заради едно телефонно обаждане.

Facebook logo
Бъдете с нас и във