Параграф22 Daily

§22 Новини

Прочутият затворник Стоян Гумата с нов удар: Тараши фитнес до БСУ, пласира и дрога онлайн

Затворникът Стоян Атанасов Стоянов, известен в кримисредите с прякора си Гумата, извърши нов подвиг навръх Деня на независимостта – 22 септември. Бандитът разбил шкафче с лични вещи във фитнес „Титан”, който се намира до БСУ, и отмъкнал портфейла и документите на клиент. Гумата обаче не спрял дотук. По-рано измамил собственика на фитнеса, че „е много на зор” и му поискал заем. 20 дни преди това престъпникът дошъл уж да тренира във фитнеса, като си взел карта и идвал редовно – предполага се, за да разучи терена и да набележи следващия си удар, съобщава Флагман.

Снимката на Гумата се разпространява в социалните мрежи чрез профилите на фитнеса. „Търси се това лице! Този човек е крадец и измамник! Който има информация за него или местоположението му, ще бъде възнаграден”, гласи съобщението. Една от малките обяви на Гумата във Фейсбук

В профила на Гумата във Фейсбук има и други интересни за полицията факти. Стоян Стоянов редовно публикува там „малки обяви”, придружени със снимки на марихуана. Така той търси клиенти за стоката си, а фейсбук приятелите му го приветстват за това.

Стоян Гумата се прочу с пандизелфитата, които си правеше преди година от килията в Бургаския затвор. Той поддържаше активен фейсбук профила си и ежедневно показваше, че там никак не му е скучно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във