Параграф22 Daily

§22 Новини

СДВР е на първо място в Шестия пореден турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Кракра“- Перник

Традиционният Републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Кракра“ се проведе днес в Перник. Организатори на събитието са ОДМВР – Перник и Центъра за бойна подготовка и спорт при Академията на МВР.

На откриването присъстваха кметът на община Перник д-р Вяра Церовска, заместник-областният управител на Пернишка област Иво Иванов, заместник-кметовете на Община Перник Йордан Павлов и Денислав Захариев. Приветствие към стрелците отправиха кметът Вяра Церовска и заместник-областният управител Иво Иванов. Старт на съревнованието даде директорът на Областна дирекция на МВР в Перник старши комисар Димитър Попов. „Надявам се, състезанието да бъде оспорвано. Желая успех на всички участници и нека най-добрите да победят“, каза в заключителното си слово директорът. Турнирът се провежда за шеста поредна година в Перник. Тази година участниците в надпреварата са 18 от цялата страна, като всеки отбор се състои от по трима мъже и две жени.

След оспорвано състезание, класирането е следното:

Индивидуално жени:
1.Катя Василева – ОДМВР – Враца
2.Радостина Демирева – ОДМВР – Благоевград
3.Велина Гайдарова – Дирекция „Жандармерия“

Индивидуално мъже:
1.Цанко Близнаков – ОДМВР - Пазарджик
2.Йото Иванов – СДВР
3.Евгени Мирчев – ОДМВР – Силистра

Отборно жени:
1.ГДПБЗН
2.ОДМВР - Пловдив
3.ОДМВР – Благоевград

Отборно мъже:
1.СДВР
2.Специализиран отряд за борба с тероризма
3.ОДМВР – Враца

Комплексно класиране:
1.СДВР
2.ОДМВР – Враца
3.ОДМВР - Благоевград

Наградите бяха връчени от директора на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов, зам.-директора Сашко Христов и началника на отдел „Охранителна полиция“ комисар Васил Василев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във