Параграф22 Daily

§22 Новини

Серия от полицейски спортни прояви в к.к. Златни пясъци

Републиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР, организирано от Спортната асоциация на министерството, стартира днес в к.к. Златни пясъци. Състезанието се провежда за седми пореден път и Варна е домакин на надпреварата. В първенството ще вземат участие 8 отбора от спортни клубове от страната.

На 7 септември ще бъде изиграна финалната среща, която ще определи и тазгодишните шампиони.

Републиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР ще бъде открито в присъствието на заместник директора на Областната дирекция на МВР комисар Андрей Ангелов. Турнирът е подготовка за първия по рода си Международен полицейски турнир по плажен футбол, чиито организатор е Европейският полицейски спортен съюз, съвместно със Спортната асоциация на МВР. В него ще вземат участие отбори от Русия, Унгария, Румъния и България.

Международната надпревара започва на 9 и ще завърши на 14 септември. Успоредно с Международния полицейски турнир по плажен футбол, от 11 до 14 септември, на специалните игрища на плажа в к.к. Златни пясъци, ще се проведе и Републиканското първенство по плажен волейбол за служители на МВР, в което ще участват 30 двойки мъже и жени от цялата страна.

Facebook logo
Бъдете с нас и във