Параграф22 Daily

§22 Новини

СГП предаде на съд двама мъже за наркоразпространение на 7 кг. марихуана, на стойност 42 000 лв.

Софийска градска прокуратура внесе в Софийски градски съд  обвинителен акт срещу Любомир Гавазов и Антони Гарванов за държане с цел разпространение на 7 килограма марихуана, на стойност 42 000 лева. На Антони Гарванов е повдигнато и обвинение за противозаконно пречене на орган на властта да изпълни задължения по закон. Деянията са извършени през м. август 2014 година в столицата.

На 12.08.2014 година в гр. София, Гавазов и Гарванов разпределили горепосоченото количество наркотици в 14 пакета, всеки от които тежал по около 500 грама. След това натоварили наркотичното вещество в автомобил и отпътували, като Гарванов шофирал. Полицейски служител се опитал да спре автомобила за проверка, като подал сигнал със стоп – палка. Гарванов, не се подчинил и се опитал да избяга. Създадена била организация за задържане на извършителите и друг полицейски автопатрул успял да блокира автомобила и задържал Гавазов и Гарванов.

На място освен натоварените в автомобила 7 кг. марихуана, във всеки един от двамата извършители, при извършените им обиски били открити и иззети и таблетки амфетамин.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във