Параграф22 Daily

§22 Новини

Сидеров твърди, че Валентин Касабов го бутнал

Пореден ден на разпри в редиците на Обединените патриоти  - този път дори се стигна до физически сблъсък. Депутатът от НФСБ Валентин Касабов бутнал лидера на Атака Волен Сидеров в стаята на парламентарната група. Това потвърди Сидеров пред журналисти, сочи Дарик.

Запитан какво е причината, Сидеров каза, че според него Касабов е изнервен и се държи неадекватно. "Той вчера говори някакви несъстоятелни неща, че аз не съм председател на групата. Аз съм председател на групата, избран от цялата група, включително от него. Ако той не ме смята за такъв, да напусне, да отиде някъде другаде, да си намери друг председател. Но аз юридически, формално и всякак съм председателя на тази група", каза председателят на ПГ на Обединените патриоти.

Той сподели, че приема Касабов като "рупор на Валери Симеонов, не като самостоятелно лице". "Той няма капацитет за самостоятелна интелектуална дейност, можем да го наречем повелителя на тахтабите с една дума. Но той говори, а през него говори Симеонов", убеден е Сидеров.

"Аз ако искам да го бутна, точно за пет секунди ще бъде в нокдаун и нокаут", твърди Сидеров и подчерта, че не иска да го прави. "За мен той е болен човек", допълни лидерът на Атака по адрес на Касабов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във