Параграф22 Daily

§22 Новини

Синът на почти фалирал бизнесмен преби с юмруци служителка заради жалба в НОИ

Потресаващо дебелоочие и наглост демонстрира синът на популярния в миналото бизнесмен от Благоевград Емил Давидков, Ивайло. Младежът, който стопанисва под наем кафене в сградата на Горското в Благоевград нападна и наби вчера сервитьорка, която си "позволила" да подаде жалба срещу него в НОИ, че не е внасял осигуровките й, съобщава Struma.com.
Давидков-младши, придружаван от приятелката си, издебнал Михаела вчера в благоевградския квартал "Еленово" и й ударил няколко юмрука в лицето, момичето понесло и удари в гърдите. Паднала на земята, ужасно изплашена. Незабавно е депозирала жалба в полицията, а днес очакваше съдебен лекар, за да се снабди с медицинско свидетелство.

Историята започва, след като 21-годишната Михаела К. се разболяла, отишла на лекар и разбрала, че работодателят и не е внасял задължителните осигуровки по договора. Направила опит да говори с него, но не се получило и тя депозирала жалба в НОИ. Инспекторите незабавно щурмували заведението, в което работила като сервитьорка. И започнали ревизия на договорите. Това вбесило Ивайло Давидков, кoйто търсил под дърво и камък Михаела, за да и отмъсти: "Беше с приятелката си, с колата си, нападна ме и започна да ме удри, момичето до него крещеше "Мършо, така добре ли е?", започва разказа си Михаела.

Беше озверял, дори днес, когато съм тук пред кабинета на съдебния лекар си позволи да продължи да ме заплашва, че ще изчезна от Благоевград. Депозирах жалба в полицията и затова ме предупреди, веднага да я изтегля, за да не ми се случи нещо, каза още Михаела. Тя сподели, че се страхува от Ивайло, защото много яростно я заплашвал. Полицията започна работа по жалбата на Михаела.

Фамилията Давидкови отдавна вече не е в позиции да заплашва, когато и да било с такова самочувствие, Фирмата "Емигел" почти фалира, продадоха голяма част от имотите им заради дългове към банки и физически лица, продадоха бензиностанцията им, сега стопанисват "Съни бар" в сградата на горското.

Facebook logo
Бъдете с нас и във