Параграф22 Daily

§22 Новини

Сняг спря временно движението на камиони по пътя „Калотина“ - Сливница

Жълт код за сняг и поледици е в сила за 7 области на страната за днес. Областите с предупреждение за снеговалежи са София-град, София област, Перник и Кюстендил.

Георги Петришки от Пътна полиция съобщи за „Хоризонт“ къде другаде има ограничения. „На автомагистрала „Хемус“ в Софийска област между 18-и и 19-и километър в посока Варна се извършва ремонт в аварийната лента. От 30-и до 47-ми километър е ограничен трафикът на моторни превозни средства над 12 тона само в посока София. Обходният маршрут е през първокласен път 1-1 Ботевград-София. На виадуктите при 33-ти, 36-и и 37-ми километри в тунел „Витиня“ движението се организира двупосочно в платното в посока Варна, а при 51-ви километър - двупосочно в посока София.

На автомагистрала „Тракия“ в района на виадуктите при 17-и и 18-и километър в свободното от ремонт платно се обособяват две ленти за движение - една в посока София и една в посока Бургас. От Нова и Стара Загора от 156-и до 167-ми километър в посока София движението се насочва в скоростната лента поради ремонт на асфалтовата настилка.  

„Утре от 11,00 до 13,00 часа ще бъде ограничено движението на пътния участък между Своге-София, в района на Своге при 54-ти километър заради провеждането на следствени действия, като трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути“.

Facebook logo
Бъдете с нас и във