Параграф22 Daily

§22 Новини

Сотир Цацаров награди прокурор от ОП – Бургас за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения

Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров награди прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас с отличие „Служебна благодарност“  и предметна награда – часовник. Прокурор Илиева е отличена за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения.

Наградата е по предложение на Административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас Георги Чинев.

Прокурор Гергана Илиева има повече от 26 години юридически стаж. Тя е завършила юридическото си образование в СУ „Климент Охридски“ през 1991 г. Кариерата й започва в Районна прокуратура – Бургас през 1992 г., а от 2000 г. представлява държавното обвинение в Окръжна прокуратура – Бургас. От 2010 г. Илиева ръководи „Гражданско-съдебния надзор“ в магистратурата.

Наградата бе връчена от Георги Чинев, който съобщи, че е изключително щастлив да отличи прокурор, от който самият той се е учил. Гергана Илиева бе поздравена и от всички прокурори от Окръжна прокуратура – Бургас, които присъстваха на награждаването. От своя страна прокурор Илиева благодари за оказаната чест и пожела на себе си и колегите си най-вече здраве.

Facebook logo
Бъдете с нас и във