Параграф22 Daily

§22 Новини

Стоян Мирчев, БСП: Заради разкрита схема в Силистра общински съветник от ГЕРБ се е обадил на лидера на БСП в областта с думите: „До два месеца ще те затрия, боклук такъв“

Заради разкрита схема в Силистра общински съветник от ГЕРБ се е обадил на лидера на БСП в общината с думите: „До два месеца ще те затрия, боклук такъв“. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България“ Стоян Мирчев по време на брифинг в Народното събрание.

Мирчев поясни, че вчера по национална телевизия е разкрил схема на шуробаджанащина в община Силистра, председателят на Областния съвет на БСП – Силистра е бил заплашван от ГЕРБ. Мирчев поясни, че става въпрос за общинския съветник Ганчо Маринов, назначил сина си в община Силистра и снаха си като служител на общинска фирма.

По думите му той се е обадил и буквално е казал на председателя на БСП – Силистра: "До два месеца ще те затрия, боклук такъв". „Председателят на общинският съвет Мария Димитрова също се е обадила на нашия председател г-н Кирилов и също го заплашила по телефона. Тя е назначила мъжа си за обществен възпитател в община Силистра. Няма да изброявам другите хора“, каза Мирчев.

"Хората в Силистра не могат да търпят мафиотския кръг там, г-н Борисов отстранете тези мафиоти", заяви Мирчев. Според него случващото се в Силистра е лицето на една мафия, която със сила се опитва да прикрие своите следи. „Това е един октопод, който усвоява обществените средства и потъпква всички закони в Община Силистра. Имаме същата ситуация с кметицата в община Алфатар. Обръщам се към г-н Борисов: Хората в Силистра вече не могат да търпят този мафиотски кръг, моля ви се вземете решения. Има достатъчно документи за тези обвързаности“, заяви Мирчев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във