Параграф22 Daily

§22 Новини

Три култови откровения на Валентин Радев по случай празника на МВР

Много често ми се струва, че сме критикувани неоснователно. Ето например председателството - 27 хиляди човека пазеха и не допуснахте нито един инцидент, сочи БТА. Това заяви вътрешният министър Валентин Радев по повод 139 -годишнината от основаването на МВР. "Гражданите от вас очакват резултати", напомни Радев и обеща на полицаите, че ще получат всичко, което им е необходимо от правителството.

На церемонията присъстваха вицепрезидентът Илияна Йотова, военният министър Красимир Каракачанов, депутатът Цветан Цветанов, кметът на София Йорданка Фандъкова, главният секретар на МВР Младен Маринов и главен комисар Николай Николов.

Но и сега не се размина без култови фрази на вътрешния министър.

Първо: Видят ли празник - взривяват банкомат. Така вътрешният министър Валентин Радев коментира поредния случай на терминално устройство, което беше взломено в София. Явно не са компетентни, не искам да ги уча, но от камерите се вижда, че взривяват, наблюдават и бягат, описа инцидента Радев, предава БТА.

По повод акцията, при която беше задържан братът на депутата Димитър Аврамов - Борислав, Радев заяви, че няма да бъде допуснато полицаи и магистрати да бъдат "поръчвани". Не ме вълнува, че е брат на депутат. Фактът, че поръчват полицаи, означава, че престъпниците са притиснати в ъгъла, коментира Радев и каза, че търсенето на "мозъците" придължава. До тях се стига. Затова стигаме до "машите".

Второ: Така умишлено пускаме мигранти, за да стигнем до каналджиите. Сега има около 700 мигранти в двата центъра на Агенцията за бежанците, отчете министърът.

Трето: България е стабилно и може би най-сигурното място на Балканите. Отговорностите и изискванията на хората към МВР са големи, каза вътрешният министър Валентин Радев на честванията по повод 139-годишнината от създаването на МВР.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във