Параграф22 Daily

§22 Новини

Върнаха на прокуратурата делото срещу Габриела

Пловдивският районен съд върна на прокуратурата делото срещу Габриела Медарова заради нарушени права на защитата и обвиняемата. Когато нарушенията бъдат отстранени, делото отново ще се гледа от съда, но вече обединено, сочи Радио Пловдив.

Срещу Медарова има 4 обвинения – за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога, за нанасяне на значителни материални щети на блъснати от нея автомобили и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. В началото на годината бившата танцьорка пияна и дрогирана помля десет коли в Пловдив, а месец по-късно в нощно заведение разби носа на студентката Катя Андреева, която е предявила граждански иск за нанесени вреди за 2000 лева.

Пострадалата Катя Андреева и защитата й останаха видимо недоволни от решението на съда. Защитникът на Медарова Орлин Търновалийски заяви, че след като бъдат отстранени нарушенията, той ще иска заседанието да мине по съкратена процедура, тъй като Габриела признава всички факти и обстоятелства по делото и няма претенции за размера на гражданския иск. Така Медарова ще може да получи присъда, намалена с една трета.

Facebook logo
Бъдете с нас и във