Параграф22 Daily

§22 Новини

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства в района на НДК

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства в района на НДК, съобщават от пресцентъра на Столичната община.

От 8.00 ч. днес до отпадане на необходимостта се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение автомобилите на участниците в мероприятията на паркинга при вход А3 и прилежащите територии на НДК; бул. "Витоша" между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий"; ул. "Проф. Фритьоф Нансен" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "България"; бул. "Патриарх Евтимий" между ул. "Проф.Фритьоф Нансен" и бул. "Витоша"; на паркинга на кръстовището на ул. "Баба Неделя" и бул. "Витоша"; ул. "Д-р Христо Стамболски" между бул. "Витоша" и ул. "Баба Неделя"; ул. "Баба Неделя" между ул. "Д-р Христо Стамболски" и паркинга при пилоните на НДК.

От 19.00 ч. днес до приключване на мероприятията се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масовия градски транспорт по бул. "Витоша" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Пенчо Славейков"; по ул. "Проф.Фритьоф Нансен" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "България".

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във