Параграф22 Daily

§22 Новини

Зам.-министър Балабанов връчи купите на победителите в благотворителния футболен турнир “Емил Шарков”

Официалната церемонията по награждаване на победителите в четвъртия благотворителен турнир за купа “Емил Шарков” се състоя на 19 октомври. Каузата на турнира, организиран съвместно от Спортната асоциация на МВР и Фондация „Емил Шарков“, е в полза на децата на служителите от системата на МВР, загинали при изпълнение на служебния дълг.

Гост на събитието бе заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, който връчи купите на спечелилите отбори. В награждаването се включиха също доц. д-р Неделчо Стойчев - ректор на Академия на МВР и зам.-председател на Спортната асоциация на МВР, Чавдар Атанасов - генерален секретар на САМВР и директор на Центъра за бойна подготовка и спорт, Стоян Саладинов, Венцислав Рангелов, Милена Шаркова. Съпругата на командоса Емил Шарков, загинал при акция, благодари на ръководството на МВР за съпричастността и вниманието към децата, подкрепата даде възможност тази година да се осъществят безплатни почивки на море за семействата в базите на ведомството.

Общо 12 отбора взеха участие в благотворителния турнир. Победител в първенството стана отборът на Държавна агенция “Технически операции” (ДАТО), надделял във финалния двубой с 1:0 срещу екипа на „Пътна полиция“, който завоюва почетното второ място. Битката за третото място спечели тимът на ОДМВР - София.

Призът за Fair play заслужено бе връчен на отбор на СОБТ, а наградите “Голмайстор на турнира” и “Най-добър вратар” взеха Георги Шаламанов (Пътна полиция)  и Данаил Данаилов (ДАТО).

Facebook logo
Бъдете с нас и във