Параграф22 Daily

§22 Новини

Зам.-министър Милко Бернер откри традиционното изложение „SEСURITY- Защита и сигурност 2019”

За пореден път откриваме традиционното изложение за сигурност и безопасност СЕКЮРИТИ EXPO,на което Министерството на вътрешните работи партнира от години, заяви в прриветственото си слово зам.-министър Милко Бернер. Той отбеляза, че сигурността на обществото, корпоративната и персоналната сигурност са част от приоритетите в национален и глобален мащаб. Международният тероризъм и организираната престъпност генерират нови предизвикателства пред правителствата и гражданите в сферата на системите за сигурност и безопасност. В усилията за ефективното им противодействие  на преден план излизат експертите в областта на сигурността, които с помощта на новите технологии търсят и намират нови интелигентни инженерни решения, посочи още зам.-министър Бернер.

SECURITY EXPO е платформата, която дава отлична възможност на българските и международни производители и търговци да представят цялата иновационна гама и развитие в бранша. Изложението не е само най-голямото и важно събитие в сектор сигурност и високи технологии за България, но и една от най-авторитетните изложби на Балканите за безопасност и иновации. Това е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт-технологиите.

В рамките на настоящото издание на SECURITY EXPO представя новите системи за видеонаблюдение, за контрол на достъпа, за гласово оповестяване, алармени системи от ново поколение, модули за пожарогасене в товарни електромобили, детектори за наркотици и взрив, решения срещу обир на банкомати, които покриват всички аспекти на физическата охрана. На втората конференция  SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS, организирана от Интер Експо Център, ще бъдат илюстрирани и възможностите за сигурни дигитални плащания. В изложението се включват водещи компании в сектора на сигурността, видеонаблюдението, контролът на достъп, пожарогасенето и пожароизвестяването, които представят близо 100 световни марки и продукти. Министерството на вътрешните работи се представя  от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и  Дирекция Комуникационни и информационни системи”. SECURITY EXPO се организира традиционно от Интер Експо Център и Българската търговско - промишлена палата с подкрепата и на  Столична община.

Facebook logo
Бъдете с нас и във