Параграф22 Daily

§22 Новини

Заради мръсно видео с колежка: Див екшън разтърси офис на държавни служители

Див екшън разтърси офис на държавни служители в Кърджали. Действието започва със скандал и заплахи за физическа разправа чрез „удушаване”. Причината пък била - клипчета, направени с GSM и страх от публикуването им в социалните мрежи. „Мръсното” видео накарало двама колеги да настръхнат един срещу друг и дори се стигнало до намеса на полицията в държавното учреждение, съобщава 24rodopi.com, позовавайки се на от свидетели на грозните сцени.

Всичко започнало от „професионален банкет“ на чиновниците през ноември. Колегите се събрали в заведение на брега на язовир „Кърджали”. Купонът бил в разгара си, когато 27-годишен служител решил да извади мобилния си телефон и да си направи снимки и клипчета за спомен, особено деен бил в снимането на дансинга.

Това обаче не се харесало на развихрила се колежка, която успяла да се докопа до GSM-а и да изтрие съдържанието, разкриха запознати със случая. Всичко станало докато собственикът на мобилния апарат бил до тоалетната. Притеснението на жената пък било да не се стигне до публикация в интернет заради… ревнивия й съпруг, който имал навика дори многократно да й звъни по телефона по време на работа, разкриха колеги на 40-годишната жена.

Дни по-късно обаче, оставеният без материал „оператор” разбрал за случилото се и кой е саботирал сувенирите от партито. Младият колега не издържал и потърсил сметка от колежката си в работно време. Стигнало се до скандал, а мъжът просъскал „Ще те удуша”, разказаха свидетели. Наплашената жена потърсила съдействие от полицията, откъдето пратили екип на място.

От Областната дирекция на МВР потвърдиха за инцидента. „27-годишен е задържан в РУ-Кърджали за срок до 24 часа след възникнало пререкание в офиса на държавна институция. Мъжът отправил закани за физическа разправа към длъжностно лице. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверката по чл.144, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс”, посочиха от вътрешната дирекция.

„Всичко стана от притеснение да не се появят снимки в социалните мрежи. Колегата снима без разрешението на жената. Бе просто отбелязване на празника на служителите. Нищо повече, но всеки има собствено лично пространство”, коментираха източниците ни. Двамата най-вероятно ще се изправят един срещу друг и в съда, допълниха още те. Заплашената си извадила медицинско свидетелство в кърджалийската психиатрична болница.

Facebook logo
Бъдете с нас и във