Параграф22 Weekly

§22 Седмичник

СДВР с нов шеф

Директорът на полицията в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев стана директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Със заповед на вътрешния министър Младен Маринов той пое поста, от който предишният шеф на СДВР Ивайло Иванов скочи на горещия стол на главен секретар в МВР. Георги Илиев Хаджиев е роден през 1974 г. в Петрич. Постъпва  в системата на МВР през  2001 г.  като разузнавач във Второ РУ-СДВР. Преминава на  различни длъжности в отдел "Икономическа полиция" - СДВР.  Преди да оглави дирекцията в Стара Загора, е бил началник на Първо РУ-СДВР. Завършил е висшето си образование в УНСС през 1999 година.

На церемония в Стара Загора бе представен и наследникът на Хаджиев, който пък идва от София. Старши комисар Стоян Стоянов, който досега е началник на отдел "Икономическа полиция" в СДВР, бе назначен за директор на ОДМВР - Стара Загора, със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Новоназначеният главен секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов представи Стоянов на старозагорския състав. В краткото си обръщение към колегите  Стоянов увери, че ще разчита на приемственост и подкрепа за постигане на още по-добри резултати на дирекцията в полза на обществото.

По-късно Хаджиев бе представен пред новите си колеги в СДВР.

Facebook logo
Бъдете с нас и във