Параграф22 Weekly

§22 Седмичник

Vox Genderi

Моника Панайотова

Мозъчно затъмнение, чудовищна наглост или просто национално предателство - всичко това и още много представлява безобразното поведение на управляващите в полза на скандалната Истанбулска конвенция. Безумието на мутрокалинките стигна дотам да говорят пред цяла Европа точно обратното на това, което говори цяла България. За подобно престъпление в демократичните страни падат кабинети, в другите - глави.   

На пленарна сесия тази седмица Европейската комисия отчете една година от подписването на сатанинския документ, който унищожава директно брака и семейството. Лично заместник-председателят Франс Тимерманс изговори поредната порция измамни похвали в полза на равноправието между половете, което е гарантирано отдавна от националните законодателства и изобщо не е целта на конвенцията. И, разбира се, не обели дума за "социалния пол", който гарантира правото на всеки да се изживява като извънземен. 

Дивотиите на еврократите минаха всички граници - България, Унгария, Словакия и Украйна, които не са ратифицирали това извращение, били "проблемни държави". Мъжете били единственият източник на насилие, а жените - само жертви. Решението било всеки да участва в защитата на правата им, като всеки мъж стане... феминист!!! А всяка жена - джендър!!!

Нищо не може да оправдае обаче поведението на заместник-министъра на българското европредседателство Моника Панайотова. При ясната, категорична и гневна отрицателна позиция на суверена въпросното лице се държа, сякаш народът е готов да скочи в огъня за Истанбулската конвенция. Чакало се само решението на конституционния ни съд, който несъмнено е обект на свирепа обработка. Всичко това - гарнирано с поредната порция арогантни и безочливи лъжи, според които всеки мъж млати от сутрин до вечер жената до себе си. Мерзавци!
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във