Параграф22 Daily

Прокуратурата се сопна на Интерпол заради Антоанета и Радосвета Василеви

Господарят на досъдебното производство се вбеси от решението на Интерпол, било опасен прецедент. Прокуратурата си мисли че Интерпол е българското МВР, и му нарежда да... Още »
Параграф22 Daily

МВР купува електрошокови пистолети, ще пази управляващите от народната любов!

Ще наблюдаваме ли още комични ситуации с български полицаи, напомнящи на старите ленти с кийнстоунските им колеги? Май да, защото МВР се кани да закупи 600 броя... Още »
Параграф22 Weekly

Променят 142 закона за по-добро административно обслужване

Трансформацията на модела на административно обслужване на гражданите ще започне с Административнопроцесуални кодекс, засяга Закона за МВР и Закона за българските... Още »
Параграф22 Weekly

Спасение

След като изплащането на дълговете на мюфтийството е въпрос на националната сигурност, защо и пешеходците по "Графа" не станат елемент от същата? Както е тръгнало с... Още »
Параграф22 Daily

Променят тотално модела за административно обслужване на гражданите

Предлаганите промени на практика ще засегнат цялото законодателство – в преходните и заключителните разпоредби на законопроекта са предвидени промени в общо 142 закона. Още »
Параграф22 Daily

Арестуваха в САЩ един от създателите на българската криптовалута OneCoin, издирва се сестра му Ружа

Ружа и Константин Игнатови заграбили милиарди долари , използвайки осъвременена пирамидална схема, твърди прокуротурата в Ню Йорк Още »
Параграф22 Weekly

Арест за перачи на пари в Пловдив

Трима пловдивчани бяха обвинени в пране на пари и избягване на плащане на данъци в размер на 1 милион лева. Още »
Параграф22 Weekly

Ходене по мъките за собствениците на стари коли

КАТ праща стопаните на по-стари автомобили да вадят нови документи, ако в тях никъде не е вписана екологичната норма. Още »
Параграф22 Weekly
НА ТОПЛО

Улесниха признаването и изпълнението на присъди от ЕС у нас

Законът за признаване, изпълнение и изпращане на съдебни актове за налагане на наказание лишаване от свобода или мерки, включващи лишаване от свобода, ще съкрати и... Още »
Параграф22 Weekly

Безнаказаност

Заловиха 15 души от циганския клан Гольовци. Не в Кюстендил, а в "Орландовци" в София. Трябва ли да търпим, докато безнаказаните роми превземат като хуни територии в... Още »
Параграф22 Weekly

Пролет иде, МВР купува газьол за топло

МВР обяви обществена поръчка за доставка на гориво за отопление на стойност 1 250 000 лв. без ДДС, след като последната поръчка за гориво в края на миналата година... Още »
Параграф22 Weekly

Разделение

ВСС изнагля - гласува си 2.6 млрд. лв. бюджет за три години напред, с по десетпроцентно увеличение на магистратските заплати всяка година. Още »
Параграф22 Daily

МВР търси гориво за отопление за 1 250 000 лева

Последната поръчка от края на миналата година се провали заради процедурни нарушения, но не по вина на вътрешното министерство. Още »
Параграф22 Daily

Жега за "Топлофикация", омбудсманът осъди дружеството

Мая Манолова спечели битката с "Топлофикация" след отказ на изпълнителния директор на дружеството да предостави информация по Закона за достъп до обществена информация Още »
Параграф22 Daily

ЦРУ ни вкарва в "православната зона" на Европа, ЕС се дели на 3 части

Сръбското електронно издание srbijadanas.com. публикува манипулативна информация за разделянето на ЕС в близко бъдеще, като цитира анализи на ЦРУ и частната... Още »
Параграф22 Daily

Измамник пласира в Банско 2 банкноти по 100 лева от изтекла емисия

ЕЦБ констатира, че в сравнение с първата половина на 2018 г., до края на годината са били изтеглени от 13% по-малко фалшиви евробанкноти Още »
Параграф22 Daily

МВР подготвя нов талон за регистриране, спиране и пускане от движение на МПС

Вътрешното министерство е пуснало обявление за обществена поръчка за изработване и доставка на нов талон за поставяне на ннов идентификационен номер на пътно превозно... Още »
Параграф22 Weekly

Руски милиардер забърка ДАНС в пореден скандал

Сергей Адониев получил българско гражданство за особени заслуги през 2008 г., въпреки че имал присъда, издадена в САЩ и за която кой знае защо българските служби... Още »
Параграф22 Weekly

Обвиниха банковата служителка, източила чужди 400 бона

Б.М. от банков клон в Нова Загора бе обвинена по две престъпления, за които я очаква лишаване от свобода от десет до двадесет години Още »
Параграф22 Daily

Свободна Европа: Небостъргачът на "Артекс", който можеше и да не изникне без помощта на ГЕРБ

Сградата "Златен век" вече е в напреднало строителство. Още »
Свободна Европа: Небостъргачът на "Артекс", който можеше и да не изникне без помощта на ГЕРБ
март 2019
пет
съб
нед
пон
вт
ср
чет
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31