Параграф22 Weekly

§22 Анализи

15 ДНИ АРЕСТ ЗА БАБА-ХУЛИГАН

Баба - хулиган отнесе 15 дни арест от Районния съд в Айтос заради непристойни прояви. Екшънът, главно действащо лице в който била бабата на 7 внучета, се разиграл на 25 март 2008 г. следобяд.
Петдесетгодишната жена отишла да вземе внучето си - момиченце на 2.5 години от детската градина. Там тя обаче научила, че малчуган е ухапал внучето й и в пристъп на ярост тръгнала срещу извършителя. Персоналът на градината се опитал да я спре, но бил засипан с порой от обиди и закани. След това бабата минала в настъпление и започнала да блъска и рита служителките. Шамар в лицето отнесла и една от преподавателките, опитала се да озапти развилнялата се жена.
Уплашени, служителите от градината позвънили в полицията. Пристигналият на място патрул задържал бабата. В средата на тази седмица тя бе осъдена по бързото производство. Провинилата се жена ще изтърпи наказанието си в Дома за временно настаняване на пълнолетни лица. От началото на година по данни от управата на дома, през него са преминали над 30 души, осъдени по бързата процедура за хулиганство. Сред тях са и цели семейства - бащи, майки, синове, дъщери, нарушили обществения ред след сериозни скандали.

Facebook logo
Бъдете с нас и във