Параграф22 Weekly

§22 Анализи

НЕПРИЛИЧНО

Миналата седмица млада българка бе осъдена от апелативния съд в Дубай за това, че се целувала с друга жена на плажа. Без да им мигне окото, съдиите хвърлиха за един месец в зандана нашенката и нейната партньорка от Ливан. След като излежат наказанието, двете жени ще бъдат екстрадирани. Причината за крутите мерки са строгите ислямски закони в емирството, които забраняват извънбрачния секс и хомосексуалното поведение. Двете лезбийки са арестувани по сигнал на свидетели, които разказали на полицаите, че ги видели да се целуват и прегръщат в неприлични пози.
В същото време английски сайт публикува оплакване на шотландско семейство от разхайтения секс в морски курорт в България. Според чужденците фоайето на хотела в комплекс Елените, в който отседнали, било превърнато в снимачна площадка на порнофилм. Без въобще да се притеснява, шефът на хотела уточни за медиите, че ставало дума не за порнофилм, а за снимане на клип за фолктелевизия Планета.
Очевидно за пуритански двойки като шотландската мястото за почивка не е в страни като България, а в такива като Дубай. Колкото до поп фолктелевизиите, те може би вече са наясно, че в никакъв случай не бива да правят еротичните си клипове в дубайски фоайета (и дума да не става, особено ако главен герой е Азис). Рискът да бъдат обезглавени или в най-добрия случай да завършат снимките в тъмница е огромен.
Що се отнася до туристите от Европа, като цяло те трябва да са наясно, че срещу по-ниските цени, които плащат у нас, явно трябва да очакват и известен дискомфорт. Все пак родината на чалгата е тук, а не в Дубай.

Facebook logo
Бъдете с нас и във