Параграф22 Weekly

§22 Анализи

Похвално

Тези дни полицията извърши уникална специализирана акция в заведение за стриптийз в морския курорт Златни пясъци. Забележителното в нея е, че ченгетата са действали така безшумно, че успели да заловят проститутка на калъп с чужд турист. Тя обаче твърди, че не е правила секс, а само е кършила снага, тъй като е танцьорка. Същото казват и нейните колежки по пилон.
След тази акция всички, които твърдят, че полицията не е в състояние да залавя престъпници на местопрестъплението, трябва да си вземат думите назад. След като униформените могат да издебнат и хванат една жрица на калъп, по същия начин те биха могли да издебнат и да хванат например банковите обирджии. А не да ги гонят из крайните квартали, след като вече са опразнили банките. Ако действа със същата вещина, както в стриптийз бара, полицията може да залавя на място и бандитите, които отвличат хора, апашите, които задигат коли, грабителите на домове и прочие престъпници. За целта може да се използва опитът на елитната полицейска бригада, която извършва атрактивните акции в заведенията на греха край морето.
Що се отнася до хванатата на местопрестъплението жрица на любовта можем само да припомним, че тя, кажи-речи, не се води престъпник според тукашните закони. Може да те осъдят за сводничество, но не и за проституция. Единственото, за което могат да санкционират варненката и нейните колежки, е, че получават нетрудови доходи. Но както разбрахме, в този случай момичетата не са проститутки, а по щат се водят танцьорки, така че всичко е законно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във