Параграф22 Weekly

§22 Анализи

Безплатен съвет

Борбата срещу незаконното подслушване у нас дава резултат. В края на седмицата стана известно, че народното негодувание се е стоварило връз един сив ван Крайслер Вояджър, прочул се покрай скандалите. Нещастният му собственик Ивайло Койчев обяви, че всичките му антени са били задигнати от покрива на автомобила му през нощта. А Крайслерът стана известен, след като бдителни граждани го заснеха и разпратиха снимките му по вестници и телевизии. Впоследствие се оказа, че автомобилът няма нищо общо с т.нар. цецомобил, иззет от прокуратурата от двора на МВР.


Очевидно собственикът на сивия Крайслер плаща дан на манията си по антените, които в последно време се превърнаха в символ на заплахата срещу правата на всички българи. Дали г-н Койчев е един нереализиран служител на дирекцията за подслушване на МВР, не е ясно. Факт е обаче, че след обира на шестте му антени той се зарече, че отива във Велико Търново да си купи нови.


Горкият! А ги е сложил, а пак са му ги свили! Той не знае, че среднощните прояви на народното негодувание са далеч по-ефективни от всичките мерки на прокуратура, МВР, правителство, взети заедно, срещу незаконното подслушване. Тези мерки нито ще разкрият кой е поръчителят на СРС-тата, направени от цецомобила, нито ще дадат отговор на въпроса защо и срещу кого са употребени спецсредствата. Причината за това, както много вярно посочи бившият МВР-шеф Цветанов - основният заподозрян от сигнала Станишев, е, че всички тук са за кратко и са за политическата борба. За техническите въпроси се обръщайте към лицата, които сме определили за отговорни за това, препоръча Цветанов.


Така че, Койчев, не си хвърляй парите на вятъра! За това си има МВР и политици!

Facebook logo
Бъдете с нас и във