Параграф22 Weekly

§22 Анализи

ФУТБОЛНО

Появата на Малкия Маргин в състава на футболния тим Чико от село Бяга и показаните от него умения с коженото кълбо наведоха нашия скромен колектив към някои размисли.
Те са насочени преди всичко към повишаване нивото на родния футбол, както и за генерална превенция и канализиране на бъдещи действия на отделни представители на организираната престъпност в руслото на обществено полезната работа.
За тази цел предлагаме да се изгради национална футболна гарнитура, съставена изключително от технични играчи от посочените среди, за които не е проблем по няколко пъти да финтират Темида между краката.
На вратата ще е талантливият Красимир Маринов-Големия Маргин. Въпреки дископатията и язвата си досега той обра всички високи топки, центрирани от МВР и прокуратура, и опази вратата си суха.
Основният стълб в защита е Митьо Очите, който в критичен момент има ясен поглед върху играта и не се колебае да чисти далеч топката от полето си.
Вляво ще играе Баретата, който е доказал, че никое острие не може да мине през зоната му. Вдясно е Демби, преминал през много турнирни битки, истински гърмян заек.
Халфове са Плъха, Мишката, Мравката и четвъртият стрелец от отбора за футбол на малки вратички, елиминирал тимчето на бай Миле за 15 минути. Офанзивните им възможности са доказани досега в дербитата в Съдебна палата. Ляво крило е Малкия Маргин, който може да надбяга всеки прокурор. На върха на атаката е Пилето, вдясно - Вальо Топлото.
Треньор - Б. Велчев, познава всички знакови играчи, но все още няма доказателства за възможностите им. Помощник е М. Миков, с богата теоретична подготовка, кондиционен треньор - М. Тачева. Масажист - Ст. Кушлев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във