Параграф22 Weekly

§22 Анализи

ГЕНЕТИЧНО

Две важни неща се случиха през тази седмица. Националната футболна гарнитура изигра първия си мач за сезона, защото това е важно. У нас всеки разбира от футбол. Финансовата криза и кризата на средната възраст не оказват никакво влияние върху тази страст.
Напоследък дори и жените разбират от играта. Направо нищо мъжко не ни остана. Дали това е причина за твърдението, че истинските мъже са кът? Даже се казва, че внасяме датски генетичен материал?! Ако е вярно, че вече има и случаи представители с лява ориентация да посягат на женско, значи нещата са сериозни...
Но да не се отклоняваме. Отборът ни бе познат с нов-стар треньор. Постигнахме равен резултат. По стар обичай равният мач автоматически се превърна в победа, щото играхме на чужд терен. Момчетата играха като отбор, като колектив, каза тренера. Доволен съм от играта, обяви шефът на БФС. Бяхме по-добри, но нямахме шанс, обобщиха играчите. Как тогава да повярваме на Асошиейтед Прес: Швейцария се задоволи само с равенство в приятелската си среща с България?!
Другото нещо е докладът на Еврокомисията. Важно е, защото у нас всеки е наясно има ли напредък, или не. Без изключение - жени или мъже.
Само лявоориентираните сякаш малко, а-а, встрани...
Един реалистичен преглед и обобщение на най-значимите събития и промени обяви шефът на ПГ на БСП Ангел Найденов. Реалистичен и позитивен - додаде вътрешният министър Миков. Икономическият шеф Петър Димитров даже въобще отказа да коментира...
В тази връзка си спомних един коментар отпреди години: нисичкият Барзов посрещна с гърди високо центрираната топка...
Абе, верно, дали пък не е нещо генетично, а?

Facebook logo
Бъдете с нас и във