Параграф22 Weekly

§22 Анализи

Политпорно

Наскоро учени сексолози отвъд Океана стигнали до извода, че политиката и порното са много тясно свързани. Те смятат, че политиката предразполага към гледане на порно. За пример посочват, че индустрията е регистрирала истински бум през 2001 г., когато Джордж Буш печели изборите в САЩ. Сексолозите обаче мълчат дали интересът към ХХL филмите е отбелязал нови върхове и през втория мандат на Буш.
От оскъдната информация за изследването можем да си направим извод, че отвъд Океана не могат глава да вдигнат от гледане на порно. След Буш в любимия на президента Клинтън и Моника Люински овален кабинет влиза добре изглеждащият Барак Обама. С идването му милиони негови съграждани отново се втренчват в екраните и мониторите си.
Обяснението на сексолозите е, че нивото на тестостерона в избирателя рязко се покачва, ако неговият кандидат спечели изборите.
Имало ли е бум при избора на др. Тодор Живков, никой не може да каже. Да не говорим, че няма никаква база за сравнение, тъй като той ни управлява 33 години - време, достатъчно да забравиш за тестостерона.
Явлението се наблюдава у нас и от началото на прехода в различни амплитуди и цветове. Но след встъпването във властта на кабинета Борисов тясната връзка между политиката и порното стана очевидна. Красноречив знак какво ще стане бе една снимка на премиера - по мускули, гол до кръста.
Стигна се дотам, че дори вече не е нужно да зяпаш секс - канали или сайтове. Пускаш сутрешния блок, появява се политикът Лъчо Мозъка и разбираш, че сме потънали в порнография.
Разликата е, че при американците се качва тестостеронът, а нас направо ни...

Facebook logo
Бъдете с нас и във