Параграф22 Weekly

§22 Анализи

ПРЕИГРАВАНЕ

Видеоматериалите от спецоперациите на полицията Наглите, Наглите 2 и Октопод са сред най-гледаните в сайтовете за видеообмен, похвали се в сряда главният секретар на МВР Калин Георгиев по време на посещението си в Националния исторически музей. Филмчетата ни са най-гледани в Youtube, мисля, че бием филмови компании много сериозно, каза той.
По думите на главния секретар пък портретите на двама от групата за отвличания Наглите - Ивайло Евтимов-Йожи и Прокопи Прокопиев-Поли Културиста, чиито лица бяха изрисувани от фоторобот на МВР, станали по-популярни и от картината на Леонардо да Винчи - Мона Лиза.
Трябва да признаем, че клиповете от гореспоменатите операции, заснети от снимачен екип на вътрешното министерство, и особено кадрите с натръшканите по земята голи компаньонки от сексклубовете бяха наистина доста атрактивни. С тази забележка, че маскираните полицаи прекалено преиграваха в ролите си на главни действащи лица. През цялото време на акцията те така зверски ревяха, сякаш превземаха бази на Ал Кайда в Афганистан, а не бардаци в центъра на София.
В момента прокуратурата събира усилено доказателства, за да се докаже вината на задържаните в тези пищни акции. Дано те да стават за пред съда. Защото в противен случай на магистратите няма да им остане нищо друго, освен да разглеждат видеоклиповете, заснети от полицейска камера. Те могат много да вдигнат рейтинга в ИНТЕРНЕТ, но за съжаление нямат особена стойност в съда.

Facebook logo
Бъдете с нас и във